Fotolab

Denne modellen har blitt laget for trykkbedrifter, fotoautomater og forhandlere som må skrive ut i en rekke formater og på forskjellige medier.

Dette mikrolaboratoriet bruker MicroPiezoTM -skrivehode, blekkskriver og billedbehandlingsteknologi. Det inkluderer en ordreterminal og opptil to skrivere som passer inn i modulen. Brukere kan legge til opptil seks D700-skrivere som arrangeres i par inne i hver modul. Det brukes som et selvbetjeningssystem i butikken eller bak skranken som et mikrolaboratorium for større utskriftsjobber.

Skalerbar og produktiv

SureLab D7 Studios moduler styres av en ordreterminal, med en 22-tommers berøringsskjerm som kan sende og skrive ut jobber til SureLab D700 og D3000 i tillegg til Epsons storformatskrivere for å lage plakater og canvas lerreter. Denne skjermen kan også vise digital reklame etter brukerens valg, og lysene på LED-panelet kan tilpasses kundens fargetemaer. Den gir lave kostnader per utskrift, høye utskriftshastigheter (for 4 x6 -tommers ark) på 360 ark/time og en høy oppløsning på opptil 720dpi x 1440dpi. Den støtter også dataoverføring fra flere enheter1. Enestående fleksibilitet
Den gir deg mange maler og førsteklasses utskrifter, panorama, leporello, kvadratiske fotografier, kalendere, bildecollager og takkekort på en lang rekke medier. Dette inkluderer papirbaserte matte-, glansede og luster medier, fra 10,2 cm to 21 cm brede og fra 8,9 cm to 100 cm lange.
Pålitelig og høy kvalitet
SureLab D7 Studio bruker Epsons blekkskriver (SureLab D700), som har et stort fargeområde og skriver ut skarpe bilder. Den har et serviceintervall på 100 000 utskrifter med faste deler for å minimere vedlikeholdet, et holdbart blad som krever lite vedlikehold, som reduserer nedetiden og sparer tid og penger. Den er også kompatibel med UltraChrome D6-S-blekk.