Publisert

Mange gode tilbud på Per Flatøy malerier

Per Flatøy har avsluttet som kunstner, og vi har fått den æren av og stille ut alle hans malerier.

Vi har og inne tresnittene han har laget oppgjennom tiden.

Per Flatøy er ifra Stord (født 1946) og har i sine verk inspirasjon fra vestlandet, alt fra naust til lengre inn i fjordene med bratte fjell. Motiva er alt frå dyr, til menneske, hus, landskap, himmel og hav og innimellom ein morsom ide han har komt opp med.

Han har drevne som kunstnar i over 35 år og er innkjøpt av kommunar , virksomheter, skular og private. Han har og hatt ei rekke med separt- og kulletivutstillingar, samt fleire utsmykkings oppdag. Han var Sillajazz kunstner under  den internasjonale jazzfestivalen i Haugesund 2009

Han er medlem av: Norske Grafikere og Norske Billedkunstnere