Andre tjenester

Ingen oppdrag er for små, og ingen oppdrag er for store!

Vi tilbyr profesjonell innramming av alle typer av bilder, og har til enhver tid et stort utvalg av rammer i de forskjelligste farger og utførelser, og følger nøye med på de siste innredningstrender og moteretninger. Under kan du lese om noe av det vi kan hjelpe deg med – og det du ikke finner her, lover vi å finne en løsning på!

Innramming av grafikk

Vi bruker kun syrefri passapartout, bakpapp og ellers de beste materialene som sikrer dine verdier for fremtiden. Alle bilder som rammes inn hos oss får også egen datostempling som en sikkerhet for kvalitet og utførelse.

Innramming av malerier og oppspenning av lerret

Vi rammer inn dine malerier etter ønske, og bidrar gjerne med gode råd. Kanskje har du kjøpt et bilde i utlandet som du har tatt med hjem i rull? Vi tilpasser blindrammer og spenner opp ditt bilde slik du vil ha det – med en flott ramme til, eller kanskje vil du ha det spent opp på en blindramme slik at bildet går helt ut i kantene og ikke trenger egen ramme – valget er ditt. Vi hjelper deg selvsagt også med å spenne opp dine egne bilder som har bestilt printet på lerret. En profesjonell innramming sikrer at minnene og verdiene dine varer!

Innramming og behandling av foto

Dine fotografier fortjener også å bli tatt godt vare på. Vi kan laminere overflaten, så en overflate som varer. Mange velger også en dyp ramme, slik at bildene blir «svevende» i rammen og får et moderne uttrykk. Laminering beskytter mot støv, fingermerker, fukt og refleks, og kan også med fordel kombineres med et spesialtilpasset passepartout.

Innramming og montering av tekstiler som fotballtrøyer, broderier, barneklær o.l.

Mange vil ta godt vare på den signerte fotballtrøyen, oldemors broderi, den første barnekjolen, eller kanskje bryllupssløret eller buketten. Vi monterer og rammer inn alle tekstiler og objekter du gjerne vil beholde for ettertiden. Monteringen skjer uten å skade objektet, slik at det når som helst kan fjernes – og selvsagt er like helt.

Vi renser malerier

Vi er ikke konservator, men vi tar en enkel rens om ønskelig. Ta gjerne maleriet med og vi vurderer uforpliktende.

 

 

Få kunsten syrefri

Husk at alt før 1980 tallet har syreholdig paspatuo og kartong, skifes dette lever kunstverket lengre